Gasztro

Szalmonellaveszély a tojás kifújásakor

Szalmonellaveszély a tojás kifújásakor

Szakértők szívószál használatát javasolják húsvéti tojásokhoz – a kórokozók a héjon is jelen lehetnek.

Ezek a leggyakoribb hibák pizzakészítés közben

Ezek a leggyakoribb hibák pizzakészítés közben

Tökéletes már a saját készítésű pizzád? Vagy mindig azon tűnődsz, miért nem az? Nézd meg a leggyakoribb hibákat, amiket pizzakészítéskor érdemes elkerülni!

Böjti időszak - Három ok, hogy több levest együnk

Böjti időszak - Három ok, hogy több levest együnk

Sokáig a böjt idején az volt az alapelv, hogy nem szabad szilárd ételt fogyasztani. Ma ez már nem ennyire szigorú – megmutatjuk, miért érdemes mégis több levest fogyasztani.

Hogyan tárold az édesburgonyát, hogy sokáig friss maradjon? – Praktikus tanácsok otthonra

Hogyan tárold az édesburgonyát, hogy sokáig friss maradjon? – Praktikus tanácsok otthonra

Az édesburgonya egyre népszerűbb alapanyag a magyar háztartásokban is – nemcsak változatos felhasználhatósága, hanem magas tápértéke miatt is.